Гладиаторската битка за 100 бона току-що стартира във Фермата“. Още

...
Гладиаторската битка за 100 бона току-що стартира във Фермата“. Още
Коментари Харесай

Вижте кой ще победи във „Фермата“!

Гладиаторската борба за 100 бона преди малко започва във „ Фермата “. Още през цялото време напрежението на особено построената сцена е голямо, видя HotArena .

След броени часове ще стане ясно кой ще победи - учителката Маргарита, многодетната майка Веселка, фитнес треньорът Сами или автомонтьорът Краси . Четиримата са нахъсвани от водещите Иван и Андрей, от истеричните възгласи на роднините си и от мощните крясъци на отпадналите участници. В публиката е и Орлин Горанов, който бе част от сезон 5 в ролята на Мъдрец.

Най-достойният ще бъде разгласен за №1 след четири огромни борби, които ще тестват фермерските умения и знанията по българска история на финалистите. За крайния резултат и в поддръжка на своя любимец феновете към този момент гласоподават с sms. Краткият номер за Маргарита е 1633, за Веселка – 1634, за Краси – 1635, а за Сами – 1636.

От един телефонен номер могат да се изпращат до 20 sms-а за всеки един финалист , а цената на един sms е 1.20 лева с Данък добавена стойност за трите мобилни оператора. Феновете на „ Фермата “, живеещи в чужбина, могат да дадат своя избор, единствено в случай че имат карта на български мобилен оператор.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР