Gladiators преминаха през момент на хаос, след като един от

...
Gladiators преминаха през момент на хаос, след като един от
Коментари Харесай

BBC Gladiators в хаос като състезател заменен в шокиращо разтърсване след нараняване

Gladiators минаха през миг на безпорядък, откакто един от състезателите беше заставен да се отдръпна от физически изтощителното съревнование, откакто получи пострадване на рамото.

Стоейки до водещия Брадли Уолш, беше напълно ясно да се види, че Дев не е в спортен режим, защото не беше облечен в типичната униформа с трико или шапка. По време на четвъртфиналите, Дев изясни, че по време на шоуто предходната седмица той съществено е наранил рамото си и до момента в който се катери по въжето, рамото му в действителност е „ изскочило “ от гнездото два пъти, което медицински го е изключило от присъединяване в полуфинала тази седмица - дефинитивно.

Изглеждайки подтиснат, той сподели на феновете: „ Получих пострадване в последния квалификационен кръг, пробвайки се да го церя, само че не е по-добре. По време на товарното въже в действителност го накарах да изскочи два пъти и трябваше още веднъж пъхни го назад, това е каквото е. " И с цел да създадат нещата още по-лоши, тогава той беше показан на своя заместител Джейк, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР