Гладиаторите спечелиха териториалната битка и ще прекарат седмица в Резиденцията.

...
Гладиаторите спечелиха териториалната битка и ще прекарат седмица в Резиденцията.
Коментари Харесай

Задружните Гладиатори спечелиха място в Резиденцията

Гладиаторите завоюваха териториалната борба и ще прекарат седмица в Резиденцията .

Червеното племе, което е в понижен състав след отпадането на Радостин Кръстев, Цвети Станева и Калоян Митов, сподели отлична работа в екип и успокоение на Арената. Капитанът на Гладиаторите Иван Рълев показва положителни лидерски умения, а съотборниците му Крум Апостолов, Виолета Стайкова, Теодора Маринова и Благомир Мастагарков съумяха да се синхронизират съвършено.

Старейшините изгубиха борбата и ще прекарат седмица в Стопанството . Най-голямо беше разочарованието за капитана на сините - плувеца Михаил Кръстев. Той дълго мечтаеше за лидерското място, само че стартира с провал. Разделението в племето на Старейшините си пролича и на Арената, а с помощта на Момчил Василев и верния му метод в кастинг борбата, те няма да гладуват на Дивата река.
 
 Игри на волята Игри на волята

Утре следва епична капитанска борба сред двама от най-силните играчи в " Игри на волята " 5 - Иван Рълев и Михаил Кръстев. Един от тях ще завоюва голямо преимущество.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята " във вторник, 7 ноември, от 20:00 часа по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР