Гладиаторите спечелиха последната номинационна битка за сезон 5 на Игри

...
Гладиаторите спечелиха последната номинационна битка за сезон 5 на Игри
Коментари Харесай

Благомир Мастагарков спаси Гладиаторите от елиминационна битка

Гладиаторите завоюваха последната номинационна борба за сезон 5 на " Игри на волята ". Това значи, че Благомир Мастагарков, Виолета Стайкова, Мартин Николов - Елвиса и Иван Рълев са първите финалисти. Победата на алените донесе точно Мастагарков, който сподели устойчивост и мощ. Той беше упрекван в евентуален бойкот от Елвиса, само че догатките на предприемача се оказаха неверни.

Загубата на Старейшините ги изпрати на номинационен съвет. Там те трябваше да посочат пред водещата Ралица Паскалева кой ще излезе против Виктория Пенелова в елиминационната борба в петък. Най-много гласове получи плувецът Михаил Кръстев, който загуби единоборството против Мастагарков и пое виновността за провалянето на синьото племе. Така във финалистите се трансфораха и Денислава Велкова, Момчил Василев и Краси Дунев.

Утре вечер ще стане ясно кой ще бъде последният състезател, който ще се причисли към най-хубавите 9 участници в сезон 5 на рисковото риалити. Дали това ще бъде Виктория Пенелова, една от най-силните дами излизали на Арената, или Михаил Кръстев, един от най-подготвените мъже тази година?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята " в петък, 24 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР