Гладиаторите се изправят срещу обнадеждаващи претенденти всяка седмица, но печалбите

...
Гладиаторите се изправят срещу обнадеждаващи претенденти всяка седмица, но печалбите
Коментари Харесай

Колко получават гладиаторите на епизод, за да участват в сериали на BBC? Разкрита изненадваща сума

Гладиаторите се изправят против обнадеждаващи кандидати всяка седмица, само че облагите на боеспособния състав може да се окажат голяма изненада за почитателите.

Съвсем новият сериал на BBC пожъна голям рейтинг, защото феновете се включват, с цел да гледат по какъв начин новият актьорски състав се бори с членовете на публиката. Въпреки триумфа на шоуто, Гладиаторите не получават толкоз високо възнаграждение, колкото си мислите – в случай че новата серия следва стъпките на своя предходник.

Оригиналното лъчение на " Гладиаторите ", сред 1992 и 2000 година, имаше голям триумф, като постоянно привличаше 14 милиона фенове и имаше над 100 000 претенденти за шоуто. Но макар славата на гладиаторите, те са били плащани единствено по £750 на епизод.

Емблематичният неприятен Вълк, с същинско име Майкъл Ван Уайк, разказа заплатата си в Гладиаторите като „ фъстъци “, само че призна огромното показване от присъединяване си в шоуто. Той сподели пред The ​​Sun: „ Наистина беше много необичайно, тъй като самото шоу плащаше дребни пари, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР