Глад за баничарници: Липсват помещения в големите градове.Глад за баничарници

...
Глад за баничарници: Липсват помещения в големите градове.Глад за баничарници
Коментари Харесай

Глад за баничарници: Липсват помещения в големите градове

Глад за баничарници: Липсват пространства в огромните градове.

Глад за баничарници с по 1000 лева наем има в огромните градове в страната, сподели изследване на „ Телеграф “.

Масово се търсят пространства, подобаващи за произвеждане и продажба на бързи закуски в София, Пловдив и Стара Загора. Фирми търсят подобаващи павилиони и са подготвени да заплащат сред 500 и 1200 лева месечно, описаха брокери.

Това, което имат като условие, е мъчно за намиране, допълниха сътрудници. Фирмите, които създават и пласират разнообразни печива, имат едно главно изискване – обектът да бъде наоколо до учебно заведение. Повечето пространства обаче са заети и подобаващите са недостиг, допълниха брокери. И прецизираха, че към школата и спирките на метрото има наети парцели, в които се обитават магазини за кафе, хранителни артикули, които оферират и сандвичи за учениците. На фона на фалиращите кръчми, търсенето на пространства за баничарници се обрисува като наклонност, въпреки и не в голям мащаб към момента, споделиха имотни специалисти от столицата.

Според анализаторите любопитен е фактът, че има оферти за търсене за наемане, а не предложение. В момента в столицата и в Пловдив има максимален интерес от разнообразни компании да наемат пространства по към 60 квадрата за баничарници.

Наемът, който са подготвени да платят, варира сред 500-700-800 и 1000 лева според от квадратурата. Някои са подготвени да броят и по 1200 лева на месец, в случай че местоположението е в центъра. В Стара Загора също има търсене на свободни пространства за произвеждане и продажба на бързи закуски.

Има и интерес от компании за франчайз на известна верига за банички. За да работят за лична облага под шапката на прочут бранд за закуски, компаниите се договарят самостоятелно, като авансово изпращат подробна информация за оборотите си, финансовите си благоприятни условия и т. н.

„ Ние започнахме работа по този метод и сега сме удовлетворени. Съседните павилиони не съумяха да избутат и се принудиха да затворят, само че ние си имаме постоянни клиенти и не се оплакваме “, описаха от баничарница в столичния квартал „ Надежда “.

Предприемачи търсят пространства за произвеждане и продажба на банички.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР