Gizmochina съобщи, че Meizu Note 9 може да бъде първият

...
Gizmochina съобщи, че Meizu Note 9 може да бъде първият
Коментари Харесай

Meizu Note 9 ще има дисплей с капкообразен прорез, Snapdragon 675 и 48 МР камера

Gizmochina заяви, че Meizu Note 9 може да бъде първият смарт телефон на компанията, показан през 2019 година. Уеб порталът разгласява и изтеклите механически характерности на мобилния телефон.

Според тези рендери, Meizu Note 9 ще бъде първият смарт телефон на китайския производител с капкообразен разрез в горната част на екрана . Телефонът ще има огромен екран с размер на диагонала 6,3 инча. Няма изображения на задния панел. Според тази информация, скенерът за пръстови отпечатъци е подложен в профил. Известно е още, че главната камера ще бъде двойна, като главният фотосензор ще е с резолюция 48 МР.



Gizmochina добавя, че смарт телефонът Meizu Note 9 ще употребява системата върху чипа Snapdragon 6150. Това е кодовото име на новата SoC, която ще излезе на пазара с комерсиалното название Snapdragon 675 (11 nm софтуерен развой, осем ядра, графичен ускорител Adreno 61X, копроцесорSpectra 200). Предполага се, че зареждането ще се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4000 mAh. Устройството ще работи под ръководството на операционната система Android 9 Pie с най-новата версия на фирмения потребителски интерфейс Flyme UI.

Официалната презентация на смарт телефона Meizu Note 9 се чака на 2-ри февруари тази година. Като се има поради, че новият смарт телефон е умислен като съперник на Redmi Note 7 с начална цена 999 китайски юана ($147), можем да чакаме най-евтината версия на Note 9 да е малко по-евтина.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР