Гимназистът Д.У. от северния сръбски град Суботица е подготвял бомбена

...
Гимназистът Д.У. от северния сръбски град Суботица е подготвял бомбена
Коментари Харесай

Сръбски тийнейджър е подготвял бомбена атака срещу детска градина

" Гимназистът Д.У. от северния сръбски град Суботица е подготвял бомбена офанзива против детска градина ", съобщи белградското радио Б92.

" До ареста на младежа се стигнало, откакто чиновници на американското Федерално бюро за следствие (ФБР) са разкрили по какъв начин той си е направил сметки в обществени мрежи с имена на причинители на всеобщи убийства. Също по този начин ученикът е търсел информация за интернет за изработката на самоделни взривни устройства ", добави медията.

" От службата в Съединени американски щати са подали сигнал до сръбското вътрешно министерство и служители на реда са задържали ученика. Пред разпитващите той е декларирал, че е желал да взриви бомба в детска градина ", уточни още радиото.

" В хода на дейностите на пазителите на закона в компютъра и телефона на Д.У. са били открити и нецензурен материали. Някои от фотосите и видеокадрите са били с присъединяване на деца ", добави Б92.

" На гимназиста му бе наложена мярка домакински арест и му бе поставена проследяваща гривна на крайници ", добави медията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР