Гимнастичката Катрин Тасева се отдава на пълен релакс след края

...
Гимнастичката Катрин Тасева се отдава на пълен релакс след края
Коментари Харесай

Катрин Тасева показа прелести край морето

Гимнастичката Катрин Тасева се отдава на цялостен релакс след края на Олимпиадата на красиви места от родното Черноморие, видя HotArena.

Тя приключи кариерата си след игрите в Токио и в този момент към този момент има задоволително време да се забавлява. Катрин сподели съвършени форми по бански край плажа, където е дружно с приятелки в курорта Свети Константин и Елена.

Преди това Тасева бе засечена на Слънчев бряг с плувеца Антъни Иванов. Двамата оплетоха ръце за фотоси и демонстрираха една и съща татуировка - олимпийските кръгове. Близостта сред спортистите незабавно породи клюки, че посред им има повече от другарство. След плъзналите клюки Катрин реши за нужно бързо да ги опровергае.

„ Добре де, хайде в този момент спрете да го пишете това, тъй като няма такова нещо. Момчето си има другарка и това не съм аз “, написа в интернет грацията. В сега Тасева е без гадже, а Антъни неотдавна се раздели с дългогодишната си другарка Габриела. Странно е, че Катрин твърди, че Иванов има гадже, написа „ България Днес “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР