Гилбърт Маккол (Gilbert McCaul) е новият председател на Борда на

...
Гилбърт Маккол (Gilbert McCaul) е новият председател на Борда на
Коментари Харесай

Гилбърт Маккол е новият председател на Британско-българската бизнес асоциация

Гилбърт Маккол (Gilbert McCaul) е новият ръководител на Борда на шефовете на Британско-българската бизнес асоциация (БББА). За заместник-председател е избрана Мирослава Костадинова, шеф за България на една от най-големите самостоятелни ПР организации в ЦИЕ - Cook Communications, оповестиха още от организацията.

“За мен е привилегия да бъда определен за ръководител на управителния съвет на БББА. През последните няколко години като заместител ръководител бях доста зает с активността на организацията. Сега се надявам да мога още по-пълноценно да работя за нейния разцвет в главната й цел – да поддържа съдействието сред английския и българския бизнес, както и да притегля още членове. “, съобщи Гилбърт Маккол след избора му отпред на организацията.

Гилбърт живее в България от 1999 година, работейки като съучастник в KPMG в България до пенсионирането си преди 5 години. В KPMG той дава отговор за бизнес линиите „ Одит “, „ Управление на риска “ и в ръководството на риска, съвещания и дю дилиджънс по отношение на вложения в страната, и по отношение на придобивания на компании. Преди да пристигна в България, той е работил като съучастник в бизнес линията „ Одит “ на KPMG UK. Член е на Института на дипломираните счетоводители на Шотландия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР