ГИЛБЪРТ, Аризона (AP) — Най-високо класираната Нели Корда стана първият

...
ГИЛБЪРТ, Аризона (AP) — Най-високо класираната Нели Корда стана първият
Коментари Харесай

Нели Корда се събира, за да спечели 3-ти пореден старт на LPGA Tour на Ford Championship

ГИЛБЪРТ, Аризона (AP) — Най-високо класираната Нели Корда стана първият състезател на LPGA Tour от осем години, който печели три следващи старта, стреляйки със 7 -под 65 години в една мокра неделя за победа с два удара в шампионата на Ford.

Korda завоюва шампионата Drive On в родния си град Брейдънтън, Флорида, преди да отпадне от целия азиатски ход на LPGA Tour. Тя към момента беше мощна след седемседмична пауза, като завоюва шампионата Fir Hill Seri Pak в плейоф предходната седмица отвън Лос Анджелис, с цел да се върне на върха в международната класация.

Корда остана постоянна през четирите дни в пустинята, влизайки във финалния кръг с два удара обратно през времето, което прогресивно се утежняваше в Seville Golf and Country Club.

Корда съвсем съумя да изстреля втория си удар на късия пар-4 16-ти, с цел да поведе и заби №. 18, с цел да приключи на 20-под 268 за нейната 11-та победа в LPGA в кариерата. Тя е първият състезател на LPGA Tour, който печели три следващи старта след Ария Ютанугарн през 201...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР