Гигантският дракон Малефисент се запали в Дисниленд в Калифорния по

...
Гигантският дракон Малефисент се запали в Дисниленд в Калифорния по
Коментари Харесай

13-метров дракон се запали по време на шоу в Дисниленд в Калифорния

Гигантският змей Малефисент се възпламени в Дисниленд в Калифорния по време на шоу онлайн. Инцидентът е станал в събота вечерта. Видеоклипове, публикувани в интернет, демонстрират по какъв начин огнедишащият змей, дълъг 13 м, бързо е обзет от пламъци, до момента в който пожарникарите се пробват да овладеят огъня. За благополучие, няма потърпевши, написа Би Би Си.

The music played on as a 45-foot-tall animatronic dragon caught on fire at California`s Disneyland on Saturday night. No injuries were reported and an investigation is underway, according to theme park officials.

Това се е случило по време на зрелище онлайн, включващо водни демонстрации, които не разрешават да се преодолее гравитацията, както и пиротехника.

В един миг става детонация, чуват се крясъци от тълпата, а чиновниците на увеселителния парк крещят " Разчистете региона ".

Moments before the whole dragon caught on fire

Заради гъстия пушек посетителите на парка са били евакуирани от няколко близки атракциона. Причината за пожара продължава да се проверява и към този момент всички сходни огнени резултати ще бъдат прекратени във всички тематични паркове по света като защитна мярка.

Злодеида, също известна като Малефисент, е основната злодейка в " Спящата хубавица " и се трансформира от " господарката на злото " в змей.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР