Гигантски паяк ловец пътува в кутия с банани повече от

...
Гигантски паяк ловец пътува в кутия с банани повече от
Коментари Харесай

Гигантски паяк ловец, намерен в основно училище в Обединеното кралство, изскачащ от кутия за банани

Гигантски паяк ловджия пътува в кутия с банани повече от 3000 благи от Кот д'Ивоар до Обединеното кралство - и изплаши личния състав в главно учебно заведение.

Паякът - Heteropoda venatoria - се качи на стоп в картонената кутия, с цел да скочи на към три фута пред чиновниците на учебното заведение. Дани Зенит, асистент-учител, сподели: „ Офисният личен състав и дамите на средата на двайсетте крещяха, а няколко от нас, по-възрастните членове на личния състав на четирийсетте, се чудехме какво става. Ние щастливо хванахме упоменатия паяк, до момента в който крещяха и откачам. Не бяхме уплашени – по този начин или другояче сме запалянковци. "

Ловецът е прочут със своя размер и може да има обсег на краката до пет инча, когато е изцяло пораснал. този образец беше млад мъж, оценен от Дани на шест сантиметра в диаметър.

Училището в Кройдън, Южен Лондон, постоянно получава артикули от своя съвет за децата. Миналата седмица чиновниците разопаковаха кутия, когато се натъкнаха на паякообразното, което идва от Кот д'Ивоар съгласно ети...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР