Гигантски октопод е най-новата атракция на плажа в Слънчев бряг

...
Гигантски октопод е най-новата атракция на плажа в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Вижте най-новата атракция на Слънчев бряг и цената й

 Гигантски октопод е най-новата атракция на плажа в Слънчев бряг този сезон. Тя към този момент е обичана на търсачите на мощни чувства. Съоръжението пори вълните, теглено от моторница и подсигурява високи дози адреналин. Атракционът безусловно се изстрелва на няколко метра и лети във въздуха, а по-късно се приводнява с въртеливи придвижвания.

" Прилича на познатите " банани " и " кръгове ", само че е много по-екстремно ", настояват летовници.

Октоподът събира по едно и също време до шестима туристи, само че може да се употребява и от по-малко. Ако се наеме от двама, цената на заниманието е 50 лв., компания от 3-ма заплащат 70 лв., а за четирима таксата пада на 20 лв. на човек. Разходката с атракциона продължава тъкмо 10 минути и подсигурява незабравимо развлечение. 

Другият нов атракцион, който подвига адреналина на плажа това лято, е бънджи-сфера. Туристите влизат в нея и се изстрелват във въздуха на 60 метра височина. Цената на удоволствието е 25 лв.. 

Най-екстремното прекарване обаче си остава парасейлингът, който може да се употребява по едно и също време от двама. За трогателен 10-минутен полет с парашут над вълните с воден парашут се заплаща по 90 лева Туристите могат да запечатат полета си с снимки и видео. 

В дългия лист с морски атракциони на плажа са и класическите джетове. Скоростен мотор  може да се наеме за 15 минути против 80 лв., а за 20 минути цената е  90 лв.. Най-дългата разходка продължава 30 минути, а сърфирането с джет излиза 130 лева

Най-евтиният атракцион и този сезон остава водното колело. 30-минутна разходка за четирима с водно колело коства 15 лв., а за един час компанията заплаща 20 лева На линията в Слънчев бряг се предлага и сърфиране с кръгове, банани и надуваеми дивани. Разходката върху сходно надуваемо оборудване, теглено от моторница коства по  20 лв. на човек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР