Гигантите на Океана ще бъдат на разположение в Сердика Център

...
Гигантите на Океана ще бъдат на разположение в Сердика Център
Коментари Харесай

Не пропускай да видиш „Гигантите на Океана“ до 21 юни в Сердика Център

Гигантите на Океана ще бъдат разполагаем в Сердика Център още една седмица за всеки, който към момента не е съумял да се запознае с тях от близко. До 21 юни посетителите ще имат опция да видят едни от най-големите морски жители, измежду които косатката, синия кит, гигантската сепия, тигровата акула, белугата и още доста други експонати. Освен това комерсиалният център ще даде на дребни и огромни енциклопедия със стикери и любопитни обстоятелства за най-големите морски създания.

До края на изложбата всеки, който пазари от комерсиалните обекти на Сердика Център за 50 или повече лв. и записва своята касова записка на бюро Информация, може да играе за отмора до Валенсия за двама, с включено посещаване на Океанографския парк. Океанографският парк е най-големият аквариум в Европа, както и дом на едни от най-атрактивните морски типове като пингвини, тюлени, моржове, морски звезди, скатове и други. Всеки, който взе участие в томболата ще има късмет да завоюва и една от 50-те тениски с тематични еко послания, основани в поддръжка на фондация Оле Мале.

Стотици деца към този момент се включиха и в спомагателните морски интензивности през миналите два уикенда от изложбата. На 4 и 5 юни малчуганите изработваха хартиени модели на подводни животни, употребявайки оригами, а на 11 и 12 „ почистваха “ морето от пластмаса посредством занимателна игра с въдица. Ако детето ти към момента не се е присъединило в една от занимателните интензивности, на 18 и 19 ще се проведат занимателни екоработилници за играчки от боклуци, които ще възпламенят любознанието на децата към подводния свят и ще извърнат повече внимание на това за какво е значимо да опазваме океаните и техните жители.

Не пропускай да се потопиш в магията на подводния свят до 21 юни в Сердика Център! Повече информация може да откриеш в страницата на или на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР