Гигантът за пазаруване вкъщи QVC се извини миналата седмица, след

...
Гигантът за пазаруване вкъщи QVC се извини миналата седмица, след
Коментари Харесай

QVC се извинява за промоционалния имейл „Ще обикнете тази чанта дълго време“

Гигантът за извършване на покупки у дома QVC се извини предходната седмица, откакто доста клиенти се оповестиха против имейл, който те описаха като „ расистки “ към азиатския американец общественост.

Президентът на QVC Майк Фицхарис се извини в петък от името на компанията след маркетингов имейл, изпратен по-рано денем, който популяризира чанта със заглавие „ Ще ви хареса това чанта дълго време “, съгласно имейла, прегледан от NBC News.

Търговската организация провокира отрицателна реакция за това, което изглеждаше като игра на фразата „ Обичам те отдавна “, думи, които се употребяват за оскърбление на азиатските дами от края на 80-те. И защото имейлът съответствува с Международния ден на дамата, мнозина споделиха, че считат репликата за изключително обидна.

„ По-рано през днешния ден получихте маркетингов имейл за днешната ни специфична стойност, който употребява позорен език, който е афектиран, изключително за азиатската общественост и дамите, в тематиката “, сподели Фицхарис. „ Аз персонално адресирам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР