Гигантът в онлайн търговията Amazon експериментира с нова услуга за

...
Гигантът в онлайн търговията Amazon експериментира с нова услуга за
Коментари Харесай

Amazon с нова услуга за доставки

Гигантът в онлайн търговията Amazon опитва с нова услуга за доставки, с която има за цел да направи повече артикули налични за безвъзмездна доставка в границите на два дни и да облекчи препълнените ѝ хранилища, настояват двама източници, осведомени с проектите на компанията.

Това ще помогне на онлайн търговеца да навлече по-дълбоко в бизнеса на нейни дългогодишни сътрудници като United Parcel Service и FedEx, написа Bloomberg.

Услугата е стартирана преди две години в Индия, а Amazon я популяризира постепенно и на американските търговци на дребно, подготвяйки се за национална агресия, настояват източниците, поискали анонимност, защото информацията за плана в Съединени американски щати е конфиденциална.

Amazon назовава плана Seller Flex, добавя един от източниците. През тази година са стартирани проби на услугата в щатите по Западното крайбрежие, а по-голямо разширение е планувано за 2018 година, настояват източниците. Amazon отхвърля да разяснява тематиката.

Компанията ще съблюдава взимането на пакетите от складовете на трети страни, продаващи артикули в Amazon.com, и доставката им до домовете на потребителите - работа, която нормално се поверява на UPS и FedEx.

Amazon въпреки всичко може да продължи да употребява тези снабдители, само че компанията ще взема решение по какъв начин един пакет да се изпраща, вместо да оставя този въпрос на продавача.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР