Гигант (Съединение) загуби с 2:3 гостуването си на Левски (Карлово)

...
Гигант (Съединение) загуби с 2:3 гостуването си на Левски (Карлово)
Коментари Харесай

Манол Георгиев за Железов: Ако беше друг съдия щеше да свири край веднага

Гигант (Съединение) загуби с 2:3 гостуването си на Левски (Карлово) в мач от 22-рия кръг на Югоизточната Трета лига. След края на дуела старши треньорът на Гигант Манол Георгиев даде изявление пред клубния уебсайт. Треньорът на отбора съобщи, че поема отговорността за изненадващото проваляне. Той поздрави съдията Валентин Железов, че е дал 6 минути продължение и съобщи, че множеството съдии биха свирили край незабавно. 
Прочетете още
- Господин Георгиев, за какво се стигна до загубата?
- Започнахме мача чудесно, поведохме рано още във 2-ата минута и вместо да си затворим дуела с втори гол, допуснахме поврат в последните минути на първото полувреме. За няколко минути ни вкараха две попадения, първото от корнер, а второто след наша неточност в отбрана. През второто полувреме изравнихме за 2:2, мачът течеше обикновено и домакините от Карлово още веднъж след осъществяване на корнер ни вкараха трети гол.

- Притеснява ли ви, че тимът позволи два гола след статични положения?

- Няма значение по какъв начин сме ги позволили, а по какъв начин сме играли. Истината е, че домакините влязоха по-агресивно в мача, желаеха повече успеха и изцяло си я заслужиха. Вината за загубата си е напълно наша, откакто тимът от Карлово искаше повече успеха.

- Долавям сериозно въодушевление след представянето на момчетата?

- Казвам истината. Представихме се на към 20% от това, което тренирахме през седмицата и което трябваше да играем. Днес ще създадем първа подготовка за седмицата и ще би трябвало да променим някои неща, с цел да почистим грешките.

- Отново не успяхте да употребявате Християн Казаков от първата минута.

- За страдание той продължава да има проблеми с коляното и влезе второто полувреме. С него тимът би имал напълно друго лице, само че аз не диря опрощение. Затова сме група и останалите футболисти би трябвало да се стараят повече.

- Предстои посещение на Асеновец, по-късно мач със Спартак (Пловдив)…

- Програмата ни е сложна, само че всеки тим ще срещне съперниците си по два пъти през сезона, тъй че по кое време играеш – няма изключително значение. Но няма мач, който да посоча и да кажа, че ще бъде елементарен.

Главен арбитър на дуела бе елитният рефер Валентин Железов. Как се оправи по ваше мнение?

- Безупречен! Даде 6 минути добавено време, което не се вижда постоянно в Трета лига, а домакините водеха с 3:2. Друг арбитър евентуално би побързал да даде завършек на мача, когато домакините имат задатък в резултата. Спокойно можеше да даде три минути, а ние в тези шест минути имахме три корнера и един директен свободен удар на границата на наказателното поле.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР