Гигант (Съединение) загуби гостуването си на Родопа (Смолян) с 0:1

...
Гигант (Съединение) загуби гостуването си на Родопа (Смолян) с 0:1
Коментари Харесай

Брутални сцени и сляп съдия на Гигант – Родопа


Гигант (Съединение) загуби гостуването си на Родопа (Смолян) с 0:1 през миналия кръг в Югоизточната Трета лига. Единственото попадение домакините осъществиха от дузпа, само че ето какво сподели старши треньорът на нашия отбор.

„ Имахме игрово преимущество през огромна част от мача. Създадохме най-малко 8 голови положения – през първото полувреме вратарят им избави три, а през второто още пет. Имахме две греди, като при едната след избит удар от вратаря на Родопа топката отиде в гредата. Единственото, което ни липсваше в този мач, бе голът “, стартира Манол Георгиев.

На въпрос, по какъв начин би коментирал някои съдийски решения, наставникът сподели:

„ Не съм човек, който обича да разяснява съдиите, само че има цялостен запис на дуела и всеки може да види ясно и самичък да реши. Не оборвам дузпата за Родопа. Но имаше безусловно чиста дузпа за нас за игра с две ръце на техен играч. Преди това обаче имаше и чист червен картон за удар с крайник в региона към корема на Теодор Фърков. Вероятно момчето от Родопа скача за топката и рита несъзнателно, само че за удар без топка и то по този метод отсъждането е ясно – пряк червен картон! А в тази обстановка реферът Адриян Сюрджиев отсъжда фаул в интерес на Родопа… Може доста ясно да видите на какъв брой метра е реферът от обстановката. “

„ И в този мач ни липсваха много футболисти. Вече от няколко мача непрекъснато се сменя цялата ни защитна групировка. Сега не съумях да разгадавам на Атанас Стамболов, Християн Казаков, Атанас Стоименов, Роберто Щилянов и на титулярния ни вратар Цветан Тодоров, който подвигна температура. За похлупак още в 25-ата минута Райко Алов получи разтежение и последва насилствена промяна. Знаете, че и Здравко Жилов към момента не е разполагаем “, добави още старши треньорът на Гигантите.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР