Ghoul от TikTok, арестуван за заснемане на изваждането на тялото

...
Ghoul от TikTok, арестуван за заснемане на изваждането на тялото
Коментари Харесай

Ghoul от TikTok Nicola Bulley, който засне видео с тялото, все още печели пари в социалните медии

Ghoul от TikTok, задържан за снимане на изваждането на тялото на Nicola Bulley от река, към момента печели пари в обществените медии.

Мрежовият пакостник Къртис Арнолд беше арестуван и заставен да изтрие акаунта си, откакто разгласява мрачни фрагменти на служители на реда, проверяващи изгубването на трагичната майка на две деца. Той също по този начин показа неистини, че сътрудникът на Никола, Пол Ансел, е забъркан в нейното изгубване.

Въпреки отвратителните му изявления, шефовете на обществените медии не съумяха да спрат Арнолд, на 35 години, да основава нови сметки и да употребява подправено име, му беше разрешено да натрупа над 74 000 почитатели в TikTok, Фейсбук и YouTube. Неговите клипове, снимани с бодикамера, го демонстрират по какъв начин тормози защитата в мигрантски хотели и автокъщи, преди да бъде отведен от полицията.

Не е ясно какъв брой печели от неприятните каскади, само че консуматори с сходен брой почитатели имат знае се, че прибира стотици лири на обява. Арнолд, коафьор, беше един от ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР