Ghostface може да обикаля улиците на малкото градче Уудсборо отново

...
Ghostface може да обикаля улиците на малкото градче Уудсборо отново
Коментари Харесай

Матю Лилард се съмнява в завръщането на „Scream“ след уволнението на Мелиса Барера: „Надявам се, че ще го сложат в леглото по един или друг начин“

Ghostface може да обикаля улиците на дребното градче Уудсборо още веднъж и още веднъж, само че килърът на OG Стю Махер не мисли, че в миналото ще се върне, с цел да убива още веднъж.

Актьорът Матю Лилард изигра ролята на килъра в „ Писък “ от 1996 година, поставяйки началото на емблематичен франчайз на ужасите, който неотдавна излезе на огромния екран с шестата част по-рано тази година.

53-годишната звезда от „ Скуби-Ду “ сподели пред Entertainment Weekly, че евентуално няма да се върне в сериала след напускането на звездите Джена Ортега и Мелиса Барера от „ Писък 7 “.

Барера, на 33 години, и Ортега, на 21, които и двамата изиграха функциите на Саманта и Тара Карпентър в „ Писък 6 “, напуснаха идния филм предишния месец.

„ Не мисля по този начин. Не мисля по този начин “, изясни Лилард пред изданието.

„ Искам да кажа, вижте, с това, през което минават сега, нямам визия къде отива това. Ако има свят, в който има смисъл, тогава сигурно. Искам да кажа, те не престават да го загатват, продължава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР