Гейнсвил, Флорида (AP) — центърът на Флорида Мика Хандлогтен, който

...
Гейнсвил, Флорида (AP) — центърът на Флорида Мика Хандлогтен, който
Коментари Харесай

Мика Хандлогтен ще се присъедини отново към Флорида за турнира на NCAA, след като счупи крака си в мача за титлата на SEC

Гейнсвил, Флорида (AP) — центърът на Флорида Мика Хандлогтен, който злокобно счупи левия си крайник две минути след мача за шампионата на Югоизточната конференция в неделя, ще бъде разполагаем, с цел да гледа Gators в шампионата NCAA.

Вече употребявайки патерици, до момента в който се възвръща от интервенция в Медицинския център на университета Вандербилт в Нешвил, Тенеси, Хандлогтен ще направи четиричасовото пътешестване до Индианаполис с родителите си, с цел да гледа седмия подложен Гейтърс против Бойс Стейт или Колорадо в петък в първия кръг на шампионата.

Присъствието на Хандлогтен сигурно ще обезпечи прочувствен принос за Гейтърс (24-11), които се завръщат в шампионата на NCAA за първи път от три години. Това е първата поява на програмата под управлението на втория треньор Тод Голдън.

„ Ще бъде ужасно “, сподели Хандлогтен пред уеб страницата на тима. „ Обичам момчетата до гибел. Те са мои братя. Не бих могъл да желая по-добра група от момчета, с които да прекарам втората си година, и очакв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР