Геймърският модел е сертифициран по топ стандарта DisplayHDR 100027-инчовият ROG

...
Геймърският модел е сертифициран по топ стандарта DisplayHDR 100027-инчовият ROG
Коментари Харесай

ROG Swift PG27UQ поддържа UHD при опресняване от 144Hz

Геймърският модел е сертифициран по топ стандарта DisplayHDR 1000

27-инчовият ROG Swift PG27UQ e сертифициран с DisplayHDR 1000 – топ стандарт за HDR качество

Нов екран ROG Swift PG27UQ с 27-инчов екран и технология Nvidia G-Sync HDR е първият гейминг модел на пазара у нас, който предлага изображения с качество 4K UHD (3840×2160) при периодичност на освежаване 144 Hz в режим на овърклок, оповестиха от производителя ASUS Republic of Gamers (ROG).

PG27UQ e сертифициран с DisplayHDR 1000 – топ стандарт за HDR качество . Технологията „ quantum dot ” разрешава на монитора да поддържа 97% от професионалната цветова гама DCI-P3 и 99% Adobe RGB, което придава по-реалистични цветове и хомогенно градиране на нюансите.

В допълнение, PG27UQ е авансово калибриран непосредствено във фабриката и обезпечава ∆E показател на цветна акуратност под 3.0 . Новите адаптивни осветителни тела – прожекционният комплект ROG Light Signal и Light Signature – обезпечават идеалната конфигурация за игрални сесии. В допълнение, интегрираният светлинен датчик автоматизирано настройва яркостта, с цел да предотврати увреждането на очите.

ROG Swift PG27UQ е първият екран, кадърен да предава UHD (3840×2160) със скорост за освежаване на фрагментите 144Hz в режим на овърклок. За геймърите това значи впечатляващо качество без никакво закъснение на картината, до момента в който играят обичаните си игри.

Освен това PG27UQ е оборудван с технология Nvidia G-Sync , която спомага за реализиране на върхово гейминг преживяване за всевъзможен вид игри: шутър от първо лице, спортни, стратегически или спортни.

ROG Swift PG27UQ е първият екран, кадърен да предава UHD (3840×2160) със скорост на освежаване на фрагментите 144Hz в режим на овърклок

Мониторите, оборудвани с Nvidia G-Sync High Dynamic Range (HDR), оферират осветеност близка до тази, която усеща човешкото око и доста по- богата цветова гама от тази при обикновенните монитори. Тези монитори имат пикова бляскавост от 1000 cd/m2 , няколко пъти по-висока в сравнение с при общоприетите монитори.

PG27UQ разполага със светодиодно фоново осветяване с 384 на брой самостоятелни осветени зони, които обезпечават мощен контрастност за по-богато прекарване и по-естествен външен тип на по-тъмните изображения. Освен това геймърите могат да свързват HDR конзоли или устройства за стрийминг, с цел да се насладят на висококачествено 4K UHD наличие.

PG27UQ е първият и единствен към този момент гейминг екран на пазара, сертифициран с DisplayHDR 1000 – одобрен стандарт за HDR представянето на LCD екрани, обхващащ  осветяване, цветова гама, битова дълбочина и време на пускане. Това са фактори, които са освен значими за гейминг мониторите, само че и за монитори, употребявани от експерти и основатели на наличие, акцентират от производителя.

ASUS ROG Swift PG27UQ идва калибриран непосредствено от фабриката за по-голяма акуратност на цветовете, с показателят ΔE (Delta-E) на цветова разлика под 3.0. Благодарение на IPS панела, който включва технологията „ quantum dot ”, PG27UQ обезпечава по-ярки изображения и поддържа професионален пъстър диапазон от 97% DCI-P3/99% AdobeRGB. DCI-P3 има 25% по-широка цветова палитра от sRGB, което значи по-реалистични цветове и необятни ъгли на гледане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР