Геймърите ще я ползват чрез Chromecast или нова конзола за

...
Геймърите ще я ползват чрез Chromecast или нова конзола за
Коментари Харесай

Google подготвя стрийминг услуга за игри Yeti

Геймърите ще я употребяват посредством Chromecast или нова подпора за игри

Стрийминг услугата Yeti ще предложи гейминг с всяка игра, на всеки актуален районен съд

Гугъл работи по план за лична стрийминг услуга за игри. Въпреки че и сега има редица сходни услуги, постоянно те са местни и не изключително известни, до момента в който Гугъл разполага с благоприятни условия да промени обстановката.

Геймърските стрийминг услуги разрешават на потребителите да играят всяка игра на всеки актуален районен съд, защото обработката на графиката се прави на далечен сървър. Според обява на The Information, поточната услуга на Гугъл ще работи или посредством Chromecast, или посредством специфична подпора.
още по тематиката
Услугата на Гугъл е известна все още с кодовото име Yeti. Първоначално, геймърите ще могат да я употребяват посредством медийния плейър Chromecast. На по-късен стадий Гугъл ще обезпечи опция за игри и посредством лично създадена подпора.

В допълнение, Гугъл възнамерява да сътвори и личен геймърски контролер. Засега обаче няма съответна информация за периодите на стартиране на стрийминг услугата и съответните устройства за нея, както и за изискванията за използването й.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР