Геймърите могат да се възползват от богата среда за игриГейминг

...
Геймърите могат да се възползват от богата среда за игриГейминг
Коментари Харесай

Стрийминг услугата GeForce Now вече е достъпна за Android

Геймърите могат да се възползват от богата среда за игри

Гейминг услугата Nvidia GeForce Now става налична и за потребителите на Android устройства (снимка: CCO Public Domain)

Услугата за стрийминг на игри N vidia GeForce Now към този момент е налична на устройства с операционна система Android. Така графичната компания съблюдава обещанието си, което даде доскоро повече от месец, по време на ревюто Gamescom 2019.

Първоначално GeForce Now имаше за цел да обезпечи богата игрова среда на един милиард компютри, които нямат задоволително мощ за локално пускане на игри. Новата самодейност доста уголемява целевата публика с появяването на поддръжка за смарт телефони с Android.
още по тематиката
Както в случаите с PC, Mac и Shield TV, новото мобилно приложение за Android е в бета версия. Компанията продължава да усъвършенства и усъвършенства средата, а услугата ще се употребява против месечен абонамент.

Приложението към този момент е налично в Южна Корея и към момента не е налично в световния Гугъл Play Store, само че APK (с размер под 30 MB) е качен в APKMirror, като съгласно проби на Wccftech със Samsung Galaxy S10e, услугата демонстрира добра успеваемост в Европа.

GeForce Now поддържа смарт телефони с Android 5.0 или по-нова версия с размер на RAM паметта най-малко 2GB. За оптимална продуктивност се предлага скорост на интернет връзка минимум 15 Mbps, както и Bluetooth контролер като Shiled, Razer Raiju Mobile, Steelseries Stratus Duo и Glap Gamepad, без които някои игри няма да работят на смарт телефон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР