Getty Images Първата дама на САЩ е изпратила благодарствено писмо до

...
Getty Images
Първата дама на САЩ е изпратила благодарствено писмо до
Коментари Харесай

Мелания Тръмп изненада Бойко Борисов

 Getty Images Първата дама на Съединени американски щати е изпратила благодарствено писмо до премиера на България Бойко Борисов. В него тя благодари за красивите дарове, които е получила от министър-председателя по време на визитата му в Белия дом, а точно - шал с обичайната българска шевица, както и българско розово масло.

Борисов разгласява писмото в своя формален Facebook профил, като съобщи, че това е още един жест за другарството сред България и Съединени американски щати.

" Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила хубостта на българската шевица и нашето розово масло, с което сме фамозни в целия свят. Шалът с обичайната шевица и българското розово масло, които й подарих по време на визитата ми в Белия дом, са още един жест за другарството сред България и Съединени американски щати.

Връзките сред нашите две страни в никакъв случай не са били по-силни. Тепърва ще ускоряваме съдействието във всички сфери. Още един път благодаря на Мелания Тръмп и на президента Доналд Тръмп за гостоприемството във Вашингтон. Те постоянно са добре пристигнали у нас ", написа министър-председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР