Гетата са места, където България вече отсъства. Трябва да дадем

...
Гетата са места, където България вече отсъства. Трябва да дадем
Коментари Харесай

Каракачанов за маргиналите, които убиват и безчинстват: Да започне промяна на модела

Гетата са места, където България към този момент отсъства. Трябва да дадем бъдеще на децата си, на възрастните хора. А това не става с безучастие! Това се споделя в позиция на заместител министър-председателя по публичния ред и сигурността, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността по отношение на следващата доза вести за цигански безчинства в страната, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Именно поради станалите всекидневие набези, побоища, грабежи, изнасилвания и убийства от маргинализирани детайли Каракачанов изготви и внесе в Министерски съвет Концепция за цялостното справяне с несоциализираните (маргинализирани) маси.

Ето и цялостния текст на позицията му:

Два клана роми се били в Розино, след което полицията открива цялостен боеприпас и задържа 30 души. От печално известния пазарджишки цигански квартал пък идва вест за следващо принуждение над медици. Това са случки от последните два дни. Без значение какво се случва в страната, едно е несъмнено – проблемите, зараждащи от несоциализираните маси, не престават.

Прокуратурата и полицията с детайлности за акцията в Розино

Продължава и времето, в което държавното управление пренебрегва концепцията за интеграция на несоциализираните общности, която е подготвена от съвсем година и внесох в Министерски съвет още през юли 2019 година Вече повече от половин година, без ясни претекстове, тази идея събира прахуляк по нечии бюра, до момента в който убийствата, грабежите и изнасилванията не стопират.

Ще Ви напомня Алекс от Бяла, който загуби живота си, тъй като отхвърли цигара на ром, на който оня ден съдът понижи пет пъти присъдата – от 20 на 4 години. Ще Ви напомня Вероника от В. Търново, която беше заклана от рецидивист, който беше лежал на половина присъдата си за друго ликвидиране, тъй като беше употребен механизмът на бързото разследване. Ще Ви напомня и Виктория от Русе – брутално изнасилена и убита от маргинализиран млад мъж от локалното гето. Кристин от Сотиря, която вечно ще остане на 7 години – свиреп изнасилена и убита от различен престъпно проявен юноша. Ами случаите на нападнати военнослужещи, служители на реда и горски при осъществяване на служебните им отговорности? А ежедневните нападения, побоища и грабежи по селата?

Вътрешна македонска революционна организация: Промените „ на парче “ в Наказателен кодекс няма да спрат тежките закононарушения в България

Категоричен съм, че каквато и полицейска мощност да бъде мобилизирана, колкото и да променяме законите, до момента в който не стартира смяна в модела на така наречен интеграция, общественото изключване на тези хора ще продължи. А с него и техните безчинства.

България може да има разнообразни проблеми, само че главният е, че има към този момент бели петна по картата – гетата са някаква друга действителност.

Гетата са места, където България към този момент отсъства. Всеки изгубен месец е изгубен месец за страната.

Затова като вицепремиер по публичен ред и сигурност и водач на Вътрешна македонска революционна организация считам за съществена цел на своето присъединяване във властта приемането на концепцията за справяне с проблемите измежду несоциализираните общности. Още един път приканвам това да се случи допустимо най-скоро, с цел да дадем вероятност и бъдеще на децата си, с цел да осигурим и спокойни старини на възрастните хора, които са главен обект на тези нападения.

Това чакаме освен ние от Вътрешна македонска революционна организация. Това чакат българите. Защото нашето доверие може да се дава и смъква. Но по-опасното е българите да не смъкват своето доверие от страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР