Гешев в момента е хиперактивен, но въпросът е защо не

...
Гешев в момента е хиперактивен, но въпросът е защо не
Коментари Харесай

Асен Генов: Гешев в момента е хиперактивен, но въпросът е защо не беше такъв и преди това

Гешев сега е хиперактивен, само че въпросът е за какво не беше подобен и преди този момент. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ блогърът Асен Генов.

„ Избирателите на ПП-ДБ имат съображение да са афектирани поради това, че бяха в коалиция с Българска социалистическа партия – главната партия, която ненадейно издигна кандидатурата на Пеевски за началник на ДАНС. В този смисъл държанието на „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ е укоримо. Те споделиха, че неналичието на „ Възраждане “ в пленарна зала разреши кворума да се случи, само че математическият модел демонстрира, че в случай че „ Продължаваме промяната “ беше излязла от зала, гласуването за Пеевски като член от комисията по конституционни въпроси щеше да се провали “, сподели той.

Обсъждали са положението на върховенството на правото в България

Блогърът напомни също по този начин митингите през 2013 година против Делян Пеевски и опита му за назначението за началник на ДАНС.

„ През 213 година се появи този нов, неофициален и неподписан публичен контракт, за който приказваме. Той е продължение на събитията от 1997 година това е това въодушевление и блян на българското общество да потвърди, че ни сме общество от персони, а не просто някаква аморфна маса, която може да бъде употребена по време на избори “, сподели още той.

Те са поради откритите секретни документи от ФБР в имението му

Асен Генов разяснява ареста на някогашния американски президент Доналд Тръмп и протичащото се и в България – случай „ Гешев “ настояването на няколко депутатски имунитета.

„ Има някаква политическа логичност в това съпоставяне, само че функционално нещата се разграничават. Тръмп продължава да има своите симпатизанти, само че против него има и вътрешнопартийна съпротива. За мен знаковото тук е, че главните критици на настоящия либерален свят могат да видят опровергаване на самите себе си в подтекста на това, което се случва с Тръмп “, изясни още той.

Според него сюжетът с Иван Гешев протича по друга линия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР