Гешев, твоят инат струва всеки ден пари на народа ни.

...
Гешев, твоят инат струва всеки ден пари на народа ни.
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Гешев, твоят инат струва всеки ден пари на народа ни

Гешев, твоят дебелоглав коства всеки ден пари на народа ни.

Това съобщи при приемането на поста министър на правораздаването Надежда Йорданона.
Коя е Надежда Йорданова - новият министър на правораздаването
Надежда Йорданова е правист, експерт в региона на административното и комерсиалното право, публичните поръчки и планове, финансирани...

Тя беше публично показана от досегашния министър Демерджиев, който изрази убеденост, че тя ще се оправи с тежките задания, стоящи пред министерството.

В 46-ото Народно събрание с господин Демерджиев успяхме да придвижим дебата по изменението на Закона за правосъдната власт. Разчитам на поддръжката му, с цел да надградим направеното до момента " сподели Йорданова.

" Поемам този пост с увереност, религия и оптимизъм ", сподели още тя.

" Едно от първите решителни неща, които ще създадем е да продължим да настояваме основният прокурор да си понесе своята отговорност, да подаде оставка или да бъдат приложени по отношение на него другите механизми на закона. Гешев, твоят дебелоглав всеки ден коства пари и надлежно - достолепие на нашия народ. Твоят дебелоглав пречи на Плана за възобновяване и резистентност да ъде придвижен още по-бързо ", сподели Йорданова.
Приеха комисия, която да нищи бездействието след глобите по закона „ Магнитски “
Депутатите от 46-о Народно заседание одобриха единомислещо и без диспути план на решение за основаване на Временна комисия за определяне н...

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР