Гешев прикрива имена по делото КТБ пряко свързани с Путин.

...
Гешев прикрива имена по делото КТБ пряко свързани с Путин.
Коментари Харесай

Илиян Василев: Гешев прикрива имена по делото КТБ свързани с Путин

Гешев прикрива имена по делото КТБ директно свързани с Путин. Самият Гешев прикрива съзнателно тази връзка с Русия и освен с Бабаков. Атака против КТБ е директно обвързвана с отхвърли на Цветан Василев да издаде гаранция на компаниите в този свръхкорупционен план Южен поток. Това съобщи в ”Честно казано с Люба Кулезич” по „ Евроком “ анализаторът Илиян Василев.

Това, което знам за срещата в Съединени американски щати е, че фактически срещата е употребена в този формат, с цел да бъдат осведомени с някои въпроси, които американските служби имат като цели в района. И другото - Борисов го провежда да стартира концепцията, че този екип и Гешев стартират в действителност битката с корупцията. И през днешния ден в опровержението на прокуратурата Цацаров загатна за 38 души политици и магистрати с парцели и финанси в чужбина. Тези хора имат обезверена потребност от легитимация, уточни той.

Нашите хора са отишли в Съединени американски щати да си опишат версията и да кажат, че няма да бъдат с Русия и че за следващ път Пеевски ще си тръгне, добави някогашният дипломат в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР