Гешев не страхува Борисов. Мисли, че ме страхува. Аз съм бил

...
Гешев не страхува Борисов.
Мисли, че ме страхува. Аз съм бил
Коментари Харесай

Гешев не страхува Борисов

Гешев не " опасява " Борисов.

" Мисли, че ме опасява. Аз съм бил основен секретар, в случай че по този начин се опасявах елементарно. Ами единствено моето име (споменава), не ви ли прави усещане? Само Бойко, Бойко, Бойко. " Накратко тази заран за повторно разяснява след " бомбата " за основния прокурор на 1 май.

Борисов увери, че ГЕРБ ще поддържат за надзор над основния прокурор. " Скандалът с Гешев ни сподели, че политическата класа може да се меси единствено посредством промени в Конституцията. "

ГЕРБ изпълнили уговорката си по така наречен с ПП/ДБ да гласоподават ръководител на правната комисия - Стою Стоев. " Г-н Карадайъ, като математик, сподели няколко калкулации - без нас, без " Възраждане ", без Движение за права и свободи, без Има Такъв Народ - стават 152 срещу. И те са в огледалната позиция. И всеки го схваща - в случай че не стане в първия мандат, няма да стане и във втория ", сподели Борисов.
 Габриел подготвена към този момент да приказва за имена на министри
Габриел подготвена към този момент да приказва за имена на министри

Изтъкна, че демонстрира храброст

Партийният водач прикани още - политическата класа да прояви разсъдък. " Днес им показахме, че на нас може да ни се има доверие. "

" Ако не стане с първия мандат, няма да стане и с втория. А с третия мандат - в случай че не стане с първите два, с мандата на госпожа Нинова... С която... пристигна сутринта, говорихме като парламентарни групи, а след това споделя, че не й харесвал маниера... ", възмути се Борисов.

Въпреки " Продължаваме промяната/Демократична България " от една страна и Българска социалистическа партия от друга (пак), ГЕРБ ще не престават да търсят " сечението " за сформиране на постоянен кабинет, като проектопремиерът на ГЕРБ Мария Габриел ще продължи диалозите в останалите партии. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.
 Българска социалистическа партия отхвърли на ГЕРБ и Мария Габриел
Българска социалистическа партия отхвърли на ГЕРБ и Мария Габриел

Резервен пръст на бутоните няма да бъдем, отсече Нинова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР