Гешев е дълбоко убеден, че срещу него се готви атентат,

...
Гешев е дълбоко убеден, че срещу него се готви атентат,
Коментари Харесай

Адв. Иван Петров: Гешев е дал някаква информация на евреите в САЩ, затова последва искането на Габриел

Гешев е надълбоко уверен, че против него се готви атентат, по тази причина отпътува за Съединени американски щати. Някой го е притиснал Той изпадна в суматоха и гняв, разяснява някогашният прокурор в

 

 Борисов е на мушката, тъй като политическата квота във Висш съдебен съвет е благодарание на ГЕРБ, уточни той.

 

Гешев че е пасажер е пасажер, на е значимо закъде ще пътува и с какъв багаж, счита юристът.

 

Имунитетът на Борисов още не е пожелан. Тича се пред вятъра. Гешев е в отпуск. Ще забележим на кой няма да му устоят нервите. При това е значимо Борисов дали ще бъде разследван или арестуван. Или и двете. И това ще се реши в Народното събрание, изясни Петров.

 

Гешев с този имунитет ще помогне за държавно управление. Вие гласувате срещу имунитета, аз върша държавно управление, изясни той.

 

Адвокатът разяснява и думите на Борисов за " Барселонагейт ": Никой не те проверява за парцел. Питат обезпечил ли си средства на една госпожица.

 

На трупчета се държат повече от 90 каузи. Държат се и по регионите и по окръзите. Държат се избрани хора, с цел да са подвластни или бъдат осъдени, безапелационен бе някогашният прокурор.

 

 

Гешев работи театрално. Прокуратурата няма униформи Има роба. Той е взел черната униформа  от някой боен, като че ли желае да каже, че е на война. Той е стеснен, от дълго време съм го споделил, разяснява той.

 

Ще се завърши всичко, като се махне Гешев и Висш съдебен съвет. Като се омете плявата по върховете на прокуратурата, надолу има свестни хора. Трябва да се махне и политическо въздействие върху съда и прокуратурата. Те би трябвало да са самостоятелни, безапелационен бе Иван Петров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР