Герт Вилдерс влезе, за да бъде посрещнат от аплодисментите на

...
Герт Вилдерс влезе, за да бъде посрещнат от аплодисментите на
Коментари Харесай

Герт Вилдерс предизвика шок в Холандия - но съперниците ще се опитат да го изтръгнат от власт

Герт Вилдерс влезе, с цел да бъде посрещнат от аплодисментите на своите сътрудници. Стаята беше разпределена на неговата партия, когато имаше единствено 17 депутати; в този момент имат повече от двойно повече. Нищо чудно, че стаята беше смачкана.

Те подвигнаха тост за триумфа си с шампанско и всички подвигнаха чаша за здравето на Холандия. По време на акцията си Вилдерс сподели, че постоянно ще слага страната си преди всичко. Не е напълно „ Направете Нидерландия велика още веднъж “, само че не е надалеч.

Холандският крайнодесен водач чества резултата

Вилдерс е в очите на обществеността от десетилетия, само че в никакъв случай не е имал резултат като това. Не единствено изборната победа, която жадуваше, само че и зейналата преднина пред противниците му - 50% повече места от всяка друга партия. Докато сътрудниците му ръкопляскаха, той грееше.

Възрастта го промени - шокът от пероксидно русата коса към този момент е прошарен - само че той към момента излъчва убеденост. Дори съперниците му признават, най-малко уединено, че Вилдерс е талантлив оратор.

Ние бяхме в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР