Героят за ЦСКА срещу Берое – Тобиас Хайнц, логично бе

...
Героят за ЦСКА срещу Берое – Тобиас Хайнц, логично бе
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц: Представихме се много силно

Героят за ЦСКА против Берое – Тобиас Хайнц, разумно бе определен за Играч на мача. Норвежецът осъществя гол-красавец и добави асистенция за триумфа с 3:0 в Стара Загора. Освен това Хайнц бе и един от най-активните футболисти за гостите.

„ Като цяло се представихме доста мощно. В днешния мач се видя работата, която вършим с нашия ментор през последните седмици. Винаги е значимо да вкарваме, през днешния ден отбелязахме три пъти и като цяло изиграхме стабилен мач.

Днес показахме добър футбол имаше динамичност, движихме се, вкарахме и голове. Победата бе доста значима и ни донесе приятност. Можем да кажем, че първото полувреме бе най-силното ни от началото на сезона. Берое имаха единствено едно състояние в самия край. Такъв беше нашият проект - да играем нападателно, да бъдем бързи.

Да, значимо, че не допуснахме гол, както за тима, по този начин и за отбраната. Напред играем, с цел да вкарваме голов, до момента в който в отбрана се стремим да не позволяваме.

Ще имаме няколко дни отмора, след което ще подновим работа. Има неща, които би трябвало да подобрим. Треньорите ще кажат какво, ние имаме вяра на треньорите и на целия развой ”, сподели Хайнц.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР