Героят на Левски в първия полуфинал за Купата на България

...
Героят на Левски в първия полуфинал за Купата на България
Коментари Харесай

Героят на Левски: Нищо не е решено

Героят на Левски в първия полуфинал за Купата на България Сержиу Буш беше доста благополучен, че вкара два гола при триумфа с 2:0 над ЦСКА-София, само че предизвести, че отборът му към момента не е финалист.

" Много сложен мач. Посвещаваме успеха на почитателите, които го заслужават. Подкрепят ни всеки мач, а в последно време не играем добре, а те заслужаваха тази победа. Бяхме доста съсредоточени за този полуфинал, защото знаехме какъв брой е значимо за нас. Много сме щастливи, че спечелихме през днешния ден.
Разбира се, че благодаря на Габриел Обертан за асистенциите, както и на всичките ми съотборници. Мисля, че без тях нямаше да вкарам. Можеше да вкарам и трети гол, само че уцелих гредата. Това е футболът.
Добре е, че въпреки всичко спечелихме с 2:0. Преди си правих работата с другия цвят на фланелката, аз съм експерт, като в този момент пазя цветовете на Левски и давам всичко от себе си ", показа Буш след мача.

" Това е добра преднина, само че има втори мач. Тогава ЦСКА ще може да се показа по-добре, само че не им го поисквам. Това ще е различен мач, само че се надявам да играем отново добре и да се класираме на финала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР