Герой от ФА Къп е най-новата звезда, която се присъединява

...
Герой от ФА Къп е най-новата звезда, която се присъединява
Коментари Харесай

Герой от финала на ФА Къп на Тотнъм се присъединява към кампанията на Mirror за запазване на повторения - „Напълно несправедливо“

Герой от ФА Къп е най-новата звезда, която се причислява към нашия кръстоносен поход за избавяне на магията на най-стария футболен шампионат в света.

59-годишният Пол Стюарт игра дружно с Гари Линекер в един от най-запомнящите се финали на всички времена. Той означи, когато Спърс победиха Нотингам Форест през 1991 година, макар че Пол Гаскойн беше изваден.

Победата с 2-1 даде на тима от Северен Лондон рекордната за това време осма победа за ФА Къп. Пол се изрече, до момента в който групите на почитателите предизвестиха, че решението да се отстранен доходоносните повторения ще опустоши общностите.

„ Те би трябвало да пуснат още веднъж тези повторения “, сподели някогашната звезда на Англия. „ Клубовете от Английската футболна лига бяха опустошени от това. Обикалям ги като част от работата си. Те не бяха съветвани вярно.

„ Повторенията са опцията да им осигурите огромни дни и да помогнете за развиването на общностите към тях. Напълно незаслужено е да се прави това на клубо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР