Героичен Нефтохимик 2010 вдигна на крака 1600 зрители в зала

...
Героичен Нефтохимик 2010 вдигна на крака 1600 зрители в зала
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 вдигна на крака 1600 зрители в зала Младост

Героичен " Нефтохимик 2010 " подвигна на крайници 1600 фенове в зала " Младост ", измежду които и кметът Димитър Николов, като съумя да обърне ЦСКА от 0:2 до 3:2 гейма в мач №5 от полуфиналните плейофи в Супер Волей. Публиката възнагради играчите с бурни овации след 15:9 в решителния тайбрек.



Заслугата за триумфа е на всички бургаски волейболисти, взели присъединяване в това същинско дерби, водени от треньора Атанас Петров. Добри думи заслужава и надареният тим на ЦСКА.



Над всички за „ Нефтохимик “ бяха Матей Михайловеч, приключил с 26 точки, и Аксел Трухчев. Гладиатора потвърди, че е безспорният водач на " Нефтохимик 2010 " с скъпите си 24 точки, от които 7 аса.

„ Браво, момчета! Вие сте същински герои! Стискаме палци, с цел да може купата още веднъж да има бургаски адрес! “, написа нощес кметът в своя фейсбук профил.

В спор за шампионската купа бургазлии ще имат за противник първенеца през последните две години " Хебър ". Играе се до 3 победи от 5 мача, като нашите имат домакинско преимущество поради първото си място от постоянния сезон.

Първите две срещи са на 25 и 26 април в зала " Младост ". Третият мач е в Пазарджик на 29 април и възможен четвърти отново там на 30 април.

При тъждество в успехите, петият дуел ще бъде още веднъж в зала " Младост " – на 2 май.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР