Германското тунинг студио Klassen добави в каталога си бронирана лимузина,

...
Германското тунинг студио Klassen добави в каталога си бронирана лимузина,
Коментари Харесай

Mercedes-AMG G 63 бе превърнат в лимузина

Германското тунинг студио Klassen добави в каталога си бронирана лимузина, основана на Mercedes-AMG G 63. Такъв всъдеход е с 1 016 милиметра по-дълъг от нормално (общата дължина на автомобила доближава 5 776 милиметра), само че е оборудван със същия 4.0-литров осемцилиндров мотор с мощ 585 конски сили. Колата се прави единствено по поръчка.

Купувачът може да избере друг салон и всевъзможни варианти, тъй че крайната цена зависи само от размера на портфейла. Лимузината Mercedes-AMG G 63 от Klassen има дължина 5 776 милиметра с междуосие от 3 856 милиметра. Всъдеходът е раздължен благодарение на общоприета 1 016-милиметрова вложка за студийни коли и в допълнение е брониран съгласно стандарта B6/B7 (каросерия/стъкла).

`Mercedes-AMG

В първия случай G 63 устоя на обстрел от AK-47, а във втория - на щурмови пушки с 7.62 × 51 mm НАТО патрони с термично интензивно ядро. Въпреки че тежестта на автомобила се е нараснало доста, моторът на G-Klasse остава общоприет. Осемцилиндровият битурбо елемент развива мощ от 585 конски сили и има оптимален въртящ миг 850 Нм.

От студиото за доработки Klassen не загатват динамичните характерности на лимузината. Стандартният G 63 форсира от 0 до 100 км/ч за 4.9 секунди, а оптималната скорост е 220 или 240 километра в час (с пакета AMG Driver). В по-голямата си част оборудването на лимузината подхожда на фабричната G 63, като главните промени са съсредоточени в задната част на купето.
`Mercedes-AMG

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР