Германското правителство трябва да обмисли възможни стъпки в случай на

...
Германското правителство трябва да обмисли възможни стъпки в случай на
Коментари Харесай

Бундестага обсъжда ответни мерки на санкциите срещу „Северен поток-2“

Германското държавно управление би трябвало да обмисли вероятни стъпки при положение на разширение на американските наказания против " Северен поток-2 ", оповестява ТАСС. Отговорът може да включва приучване на американския дипломат и рестрикции във връзка с американските сенатори - създатели на законопроекта за новите наказания против участници в строителството на съветския газопровод, както и мита върху ВПГ, приближаващ от Съединени американски щати. Това съобщи на конференция ръководителят на комисията в Бундестага (германския парламент) по стопанска система и енергетика Клаус Ернст.
" Трябва да се замислим не са ли нужни ответни ограничения, да вземем за пример наказателни мита върху ВПГ от Съединени американски щати ", сподели той. " След това би трябвало да помислим не би трябвало ли да бъдат въведени наказания против сенаторите, инициирали законопроекта за глобите против " Северен поток-2 ", означи Ернст.
Политикът назова новите вероятни наказания на Съединени американски щати „ противозаконна интервенция в европейската правна система, както и в суверенитета на Германия и Европа “.
" Германското държавно управление би трябвало да се отбрани от офанзиви против суверенитета на Германия и Европейски Съюз ", сподели той.
Ернст акцентира също, че в Бундестага има необятен консенсус планът „ Северен поток-2 “ да бъде приключен. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР