Германското правителство подготвя ново блокиране на страната, но в по-лек

...
Германското правителство подготвя ново блокиране на страната, но в по-лек
Коментари Харесай

Германия обмисля въвеждането на нови ограничения срещу коронавируса

Германското държавно управление приготвя ново блокиране на страната, само че в по-лек вид, с цел да забави разпространяването на. Фокусът този път ще бъде върху затварянето на питейни заведения, заведения за хранене и обществени събития, написа.
Съгласно проекта, магазините ще останат отворени, с някои ограничавания, а учебните заведения ще продължат да работят, с изключение на в региони с изключително огромен брой случаи, оповестява в. " Билд ", представен от Ройтерс. Източник от държавното управление е коментирал, че към момента " не са взети дефинитивни решения ".
 Евролидери: Предстоят сложни месеци поради ковид Евролидери: Предстоят сложни месеци поради ковид
Европейски водачи предизвестиха, че предстоят сложни месеци, поради ковид. Правителствата обезверено се пробват да избегнат цялостната...
През последната седмица случаите на ковид в Германия се удвоиха. Канцлерът Ангела Меркел обаче се пробва да избегне второ цялостно блокиране на национално равнище, което може да заплаши нежното възобновяване на най-голямата европейска стопанска система.
Германия заяви за 8 685 нови случая в понеделник. Според държавни източници Меркел е декларирала, че обстановката е „ доста, доста сериозна “ и без спомагателни ограничения за ограничение броят на ежедневните нови случаи може да доближи 30 000 през идната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР