Германското правителство иска да открие до края на годината първия

...
Германското правителство иска да открие до края на годината първия
Коментари Харесай

Германия ще открие първи център за репатриране на мигранти

Германското държавно управление желае да открие до края на годината първия федерален център за репатриране на имигранти и ще употребява за задачата съществуваща инфраструктура, съобщи представител на вътрешното министерство, представен от Франс прес.

Държавният секретар Стефан Майер разяснява пред „ Зюддойче цайтунг “, че министерството на вътрешните работи би трябвало да е готово с предлагането преди Великденските празници.

Вътрешният министър Хорс Зеехофер, един от огромните критици на миграционната политика на канцлерката Ангела Меркел, съобщи, че би желал да се усили делът на репатрираните имигранти и да се пресече незаконната миграция.

От началото на мигрантската рецесия през 2015 година в Германия е приела над 1 млн. мигранти.

Стефан Майер означи, че основаването на федерален център за репатриране е „ огромен приоритет “ на новото съдружно държавно управление, формирано след продължителната политическа рецесия, провокирана от неубедителното показване на главните партии на изборите през септември м.г.

Обсъждат се няколко места за центъра, след което за двата директни центъра в Бавария, както и приемен център в Хесен, който може да побере 13 000 души.  

В навечерието на районните избори в Бавария Зеехофер, някогашен министър председател на провинцията, и останалите водачи на ХСС одобриха твърда позиция за имигрантите, с цел да привлекат гласове за сметка на Алтернатива за Германия, обезпокоени, че кранодясната нова партия набира сили след парламентарните избори.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР