Германското правителство и особено канцлерът Олаф Шолц изиграха ключова роля

...
Германското правителство и особено канцлерът Олаф Шолц изиграха ключова роля
Коментари Харесай

Вероятното завръщане на Тръмп на поста изигра ключова роля в размяната на руски затворници: WSJ

Германското държавно управление и изключително канцлерът Олаф Шолц изиграха основна роля в улеснението на размяната на пандизчии, която разреши на репортера на Wall Street Journal Еван Гершкович и още 15 да изоставен Русия. Съобщава се, че някогашният президент Тръмп е изиграл непряка роля в договарянията.

Според отчет на Wall Street Journal, чиновник на немското разузнаване и водещ договарящ Филип Волф „ видя междина “, когато съветските му сътрудници споделиха, че желаят да сключат договорка преди президентските избори в Съединени американски щати през ноември.

„ Някои чиновници стигнаха до извода, че руснаците са или загрижени за непредвидимото идване на Доналд Тръмп още веднъж на президентския пост, или се притесняват, че Шолц към този момент няма да бъде подготвени да оказват помощ на президент, който рядко пропуща опция да подлага на критика Германия “, оповестява вестникът.

Президентът Байдън е бил „ персонално зает “ в дипломатическите старания да върне трима американски жители, в това число Гершкович, у дом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР