Германското хранилище за природен газ в Реден, което е и

...
Германското хранилище за природен газ в Реден, което е и
Коментари Харесай

Едно от най-големите газохранилища в Западна Европа не може да съхранява газ

Германското вместилище за природен газ в Реден, което е и най-голямото в Германия - не може да съхранява газ, съгласно надзорния орган на Долна Саксония. Съоръжението за предпазване съставлява една пета от общия наличния потенциал за предпазване в Германия и също по този начин е едно от най-големите в Западна Европа, с работен потенциал от към 4 милиарда кубически метра на подземна повърхност от към осем квадратни километра, съгласно уеб страницата на оборудването.

Причината - оборудването претърпя дефлаграция (горене) в оборудването, написа Oil Price. " Разследванията за повода за дефлаграцията не престават ", разяснява представител.
 Норвегия измести Русия като най-големия снабдител на природен газ в Германия през 2022 година
Норвегия измести Русия като най-големия снабдител на природен газ в Германия през 2022 година

Миналата година Русия стартира последователно да понижава доставките на газ през тръбопровода " Северен поток "

Съхранението на газ е спряно като защитна мярка най-малко в границите на идващите няколко дни, без да е дадена съответна дата за това по кое време ще може да бъде обновено. Държавната работа за минно дело, енергетика и геология съобщи, че няма доказателства за външно въздействие.

Дефлаграцията е зародила по време на фаза на предпазване, а не фаза на доставка, добавяйки, разяснява представителят, като в това време съобщи, че никой няма да остане без гориво.

Неотдавна немските оператори на газови складове обявиха, че не плануват никакви проблеми с доставките на газ през идната зима че няма терзания от дефицит, даже при по-ниски температури.

Съоръженията за предпазване в Германия са цялостни съвсем 90%, което е много над условията по закон - от 40%. Това беше реализирано поради понижаване на потреблението и умишлените ограничавания.

Газохранилището в Реден спря да получава доставки от съветския " Газпром ", откакто връзките на колосът с Европа се утежниха. Германия стартира да цялостни хранилището месец по-късно, през май.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР