Германският вратар Мануел Нойер ще бъде почетен гост на представянето

...
Германският вратар Мануел Нойер ще бъде почетен гост на представянето
Коментари Харесай

Мануел Нойер ще бъде почетен гост на представянето на топката за Евро 2024

Германският вратар Мануел Нойер ще бъде почетен посетител на представянето на формалната топка за Евро 2024 по футбол в сряда, оповестиха от спонсора Адидас.

Нойер и шефът на организационния комитет Филип Лам ще участват при представянето на топката в Берлин.

Европейското състезание по футбол ще се организира от 14 юни до 14 юли в Германия.

Германският народен тим ще тренира с новата топка по-късно във вторник преди другарските мачове с Турция в събота и с Австрия три дни по-късно.

Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер няма да бъде част от състава за контролите, защото неотдавна се завърна в игра откакто лекува фрактура на крайници, която го извади от терените за близо година.

Националният селекционер Юлиан Нагеслман загатна, че стражът ще бъде включен в тима за идващите срещи през март. В отсъствието на Нойер, първи избор за Нагелсман е вратарят на Барселона Марк Андре тер Щеген, а той се надява да резервира ролята си и за Евро 2024, макар предстоящата огромна конкуренция.

37-годишният Мануел Нойер взе участие на всички огромни шампионати с екипа на Германия от Световното състезание през 2010-а насам.

Другите извикани вратари в немския внушителен състав за идните контроли са Кевин Трап от Айнтрахт Франкфурт, Оливер Бауман от Хофенхайм и дебютантът Янис Бласвич от Република България Лайпциг.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР