Германският външен министър Аналена Бербок води антисръбска и антируска политика,

...
Германският външен министър Аналена Бербок води антисръбска и антируска политика,
Коментари Харесай

Бившият шеф на сръбското разузнаване напомни на Аналена Бербок за дядото нацист

Германският външен министър Аналена Бербок води антисръбска и антируска политика, което може да се дължи на възгледите на нейния дядо нацист, който „ защитаваше “ Европа от Съветския съюз. Това съобщи някогашният началник на Сръбската организация за сигурност и информация, водач на Социалистическото придвижване Александър Вулин, съобщи ТАСС.

" След като дядото нацист „ защитаваше “ Европа от Съюз на съветските социалистически републики, не е изненадващо, че неговата внучка „ пази “ Европа от сърби и руснаци, даже когато не е нападната “, сподели Вулин, представен в изказване на Социалистическото придвижване. " Едно нещо остава неразбираемо – дали Аналена Бербок сама е написала речта си или е преработила речта на дядо си Валдемар, уверен нацист, когато той получава Ордена за военни заслуги през 1944 година ", продължава Вулин.

Вулин акцентира, че изказванията на Бербок, че „ сърцето на Европа в този момент бие в Киев “, както по време на спора в Босна и Херцеговина при разпадането на Югославия „ биеше в Сараево “, демонстрират, че „ сърбите нямат място в Европейски Съюз, както и руснаците “.

По-рано списание Bunte заяви, че Валдемар Бербок се загатва в архивните документи на Вермахта като полковник и военен офицер. Твърди се, че е служил като инженер в звено, което ремонтира зенитни оръдия и през 1944 година е награден с Кръста за военни заслуги, който се присъжда за „ специфични заслуги в бойни интервенции под противников огън или до момента в който управлява военни интервенции “. В характеристиката на дядото на Бербок се отбелязва също, че е чел книгата на Адолф Хитлер „ Моята битка “ и „ твърдо се е придържал към националсоциализма “.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР