Германският ТВ оператор Sport1 иска да стартира нов специализиран ТВ

...
Германският ТВ оператор Sport1 иска да стартира нов специализиран ТВ
Коментари Харесай

Германският ТВ оператор Sport1 ще пусне канал за е-спортове

Германският ТВ оператор Sport1 желае да започва нов профилиран ТВ канал за почитателите на компютърните и видео игри. „ Наистина се стремим да развиваме канал „ eSports “, като водим договаряния с евентуални сътрудници “, е декларирал представител на Sport1 пред немското списание DWDL.

Засега няма повече детайлности за този план, да вземем за пример дали той ще се излъчва гратис или ще е заплатен ТВ канал.

Наскоро Sport1 разгласи, че взаимно с немския Университет по прибавен мениджмънт (Hochschule für angewandtes Management (HAM) започва от септември нова бакалавърска стратегия „ eSports Management “. ТВ компанията поддържа най-мощната 360-градусова спортна платформа и е водещата медия в региона на електронните спортове в Германия. „ Целта на университетската стратегия е да образова бъдещите дизайнери на цифрови спортове “, изясняват от Sport1



Обучението е ориентирано към експерти, млади играчи и хора, които се интересуват от кариера в е-спортовете, които желаят да се наложат на бързоразвиващия се пазар на е-спортове. „ Като управител по е-спортове вие можете да създадете цифровите спортове от бъдещето – в професионални организации и тимове по е-спортове, компании в медийната и развлекателната промишленост, организации за образуване на събития и маркетинг, спортни клубове и други “, изясняват от ТВ компанията.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР