Германският ще гостува в Израел за приятелска среща с местния

...
Германският ще гостува в Израел за приятелска среща с местния
Коментари Харесай

Борусия ще играе приятелски мач в Израел

Германският ще гостува в Израел за другарска среща с локалния, оповестиха от клуба. Визитата на Борусия ще е в интервала 15-18 май след последния мач на отбора в Бундеслигата. Воденият от старши треньора Марко Розе състав ще одобри Херта (Берлин) в Дортмунд на 14 май в среща от 34-тия кръг на локалното състезание. Два мача преди края на сезона Борусия заема втората позиция в Бундеслигата с 63 точки, на 12 зад водача Байерн (Мюнхен), който към този момент си обезпечи шампионската купа.

Освен контролата с, планувана за 17 май, представители на ще посетят мемориалния комплекс „ Яд Вашем “, отдаден на жертвите на Холокоста. „ Имаме дългогодишни връзки с Израел и сме изключително щастливи да получим поканата да играем другарски мач с Макаби Нетаня “, съобщи изпълнителният шеф на Борусия Ханс-Йоахим Вацке.

„ Бяхме посрещнати с отворени прегръдки по време на гостуванията ни през 2019-а и 2020-а и имахме доста запаметяващи се срещи в страната “, добави Вацке. „ В края на сезон, изпълнен с върхове и спадове, чакаме с неспокойствие тази вълнуваща среща с един от топ тимовете в Израел. Със сигурност ни чака отлична атмосфера на стадиона и се надявам да създадем една незабравима вечер за почитателите на Борусия “, сподели новият състезателен шеф Себастиан Кел.

Снимки: Imago
 Вратарят, който бе ранен в Украйна, с обръщение във Вратарят, който бе ранен в Украйна, с обръщение във "Фейсбук " 2 май | 14:19 271 0  Торино връща Марко Пяца на Ювентус Торино връща Марко Пяца на Ювентус 2 май | 14:13 344 0  Киеза към този момент публично е състезател на Ювентус Киеза към този момент публично е състезател на Ювентус 2 май | 14:01 1019 0  Депай желае да бележи голове за Барселона още доста години Депай желае да бележи голове за Барселона още доста години 2 май | 13:56 474 1  Агентът на Милинкович-Савич се ядоса на публицисти поради спекулациите за трансфер в Ман Юнайтед Агентът на Милинкович-Савич се ядоса на публицисти поради спекулациите за трансфер в Ман Юнайтед 2 май | 13:34 998 1 Виж всички Водещи Новини  Ливърпул договаря за рекорден спонсорски контракт Ливърпул договаря за рекорден спонсорски контракт 2 май | 10:00 15936 25  Вкарал на Тотнъм и Лудогорец подготвен да пренебрегне Фенербахче поради Шимунджа Вкарал на Тотнъм и Лудогорец подготвен да пренебрегне Фенербахче поради Шимунджа 2 май | 13:41 3685 5  За Локо (Сф) и Царско село всяка неточност може да е съдбовна За Локо (Сф) и Царско село всяка неточност може да е съдбовна 2 май | 07:39 8350 32  Пирин желае да си подсигурява успокоение още през днешния ден Пирин желае да си подсигурява успокоение още през днешния ден 2 май | 07:18 7244 14  Таймаут: Божинов разкри за договорка с Ферари, призна Влахович за „ състезател “ и отвън терена Таймаут: Божинов разкри за договорка с Ферари, призна Влахович за „ състезател “ и отвън терена 2 май | 11:49 7857 20 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР