Германският шампион Байерн Мюнхен играе при срещу Айнтрахт Франкфурт в

...
Германският шампион Байерн Мюнхен играе при срещу Айнтрахт Франкфурт в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн Мюнхен 1:0 Айнтрахт Франкфурт, старт на втората част

Германският първенец Байерн Мюнхен играе при против Айнтрахт Франкфурт в едно от дербитата на 18-ия кръг в Бундеслигата. Лерой Сане откри резултата в 34-ата минута. Двубоя на „ Алианц Арена “ може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3 , както и онлайн на платформата. 

„ Баварците “ са водач в класирането с 36 точки, само че единствено с една повече от втория Република България Лайпциг, с който направи равенство предходната седмица при подновяването на шампионата, а преди няколко не съумя да стигне до триумфа и против Кьолн. „ Орлите “ пък са четвърти с 31 пункта и също не са надалеч зад първенците.

/ /

В началните минути на срещата Байерн опита да наложи напън и владееше повече топката, само че без да сътвори някаква действителна заплаха за вратата на Кевин Трап.

За сметка на това Айнтрахт на два пъти стигна до изстрели към Ян Зомер, само че Рандал Коло Муани и Джибрил Соу бяха много неточни.

В 21-ата минута Йеспер Линдстрьом опита да нахлуе през центъра на скорост към наказателното поле на Байерн и съвсем съумя, само че Алфонсо Дейвис беше по-бърз от него и съумя да го спре в точния миг. 

Три минути по-късно Муани беше изведен отляво с дълъг пас в половината на Байерн и надбяга Йосип Станшич, само че Зомер излезе отвън наказателното си поле и съумя да предотврати заплахата. Главният арбитър обаче наду свирката за нарушаване от страна на вратаря против нападателя, а швейцарецът получи жълт картон.

Чак след половин час игра домакините сътвориха нещо по-опасно в предни позици, когато Ерик Максим Чупо-Мотинг беше открит на границата на вратарското поле, обърна се и откри Томас Мюлер, който шутира, само че бе блокиран. Последва ъглов удар, след който топката беше изчистена, само че единствено за няколко секунди. Последва мощен удар от отдалеченост на Йосуа Кимих, само че Трап съумя да го парира. Топката обаче попадна на пътя на Мюлер в наказателното поле, който стреля, само че още веднъж стражът на Айнтрахт се намеси и избави за повторно в границите на няколко секунди.

„ Баварците “ натиснаха и стигнаха до гол в 34-ата минута. Станишич раздаде надясно за Мюлер, който с едно допиране центрира в наказателното поле, където Лерой Сане насочи компактен и мощен изстрел с десния крайник, който остави Трап беззащитен – 1:0.

Did someone order a Thomas Müller assist?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР