Германският сайт WinFuture сподели информация за цената на флагманския смартфон

...
Германският сайт WinFuture сподели информация за цената на флагманския смартфон
Коментари Харесай

Разкрита е цената на Galaxy Note 9 за Европа

Германският уебсайт WinFuture показа информация за цената на флагманския смарт телефон Galaxy Note 9 в Европа. Презентацията на това мобилно устройство е оповестена за месец август, само че към този момент е известно съвсем всичко за този телефон.
Според тази информация, Note 9 със 128 GB флаш диск ще коства 1050 евро . Топ- модификацията с 512 GB непрекъсната памет ще е с цена 1250 евро . За европейския пазар няма да има модели с 64 и 256 GB флаш диск.

Според изтеклите към сегашен ден данни, флагманският смарт телефон ще се базира на системата-върху-чипа Exynos 9810 или Snapdragon 845 (подобно на Galaxy S9 и S9+). Телефонът ще има 6,3-инчов екран с QHD+ резолюция, 6 GB оперативна памет, 64, 128, 256 и 512 GB флаш диск. Основаната камера ще бъде двойна, с резолюция 12+12 мегапиксела. Захранването ще се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3850 mAh. Поддържа се технология за бързо зареждане, както и на безжично зареждане.

Презентацията на новия смарт телефон е оповестена за 9-ти август тази година по време на годишното мероприятие „Unpacked“ в Ню Йорк. Заедно с флагманския смарт телефон се чака да бъдат показани и новия таблет Galaxy Tab 4, смарт часовника Galaxy Watch, умна звукова колонка и безжичното зареждане Wireless Charger Duo.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР