Германският полузащитник най-вероятно ще напусне през тази зима, тъй като

...
Германският полузащитник най-вероятно ще напусне през тази зима, тъй като
Коментари Харесай

Сами Кедира си търси отбор в Англия

Германският полузащитник най-вероятно ще напусне през тази зима, защото договаря с тимове от британската Висша лига, твърди " Гадзета дело Спорт ". 33-годишният халф с марокански корени е в Англия за диалози с разрешението на сегашния си тим.

Бившият футболист на и Реал (Мадрид) не е употребен от Ювентус от много време, а както и да се развият в този момент събитията към него, през юни раздялата е 100 % сигурна.

Самият Кедира показа желанието си да заиграе на Острова: " Висшата лига към момента отсъства от сбирката ми. Да играят там би била черешката на тортата. Направих някои спомагателни тренировки, с цел да се приготвя за по-високото движение и натоварване ".

| Sami Khedira à The Athletic:

" La Premier League manque à ma carrière, jouer en Premier League serait la cerise sur le gâteau de ma carrière. "

(Via )
— Juventus Belgique (@juve_belgique)
Той разяснява и обстановката в Ювентус. " Това е извънредно за мен. Не съм удовлетворен. Искам да играя, само че се приспособих към обстановката. Участвам в подготовката и разбора за мачовете. Виждам се като наставник за по-младите играчи. В последна сметка обаче желая да съм на терена. Затова се пробвам да трансформира обстановката и да напусна ", прям бе Кедира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР